Nederlands

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: bezoek de dierentuin met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Een wereldreis in slechts één dag maken? Bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen doe je precies dat! Van de tropische sferen in de Jungola tot de hete droogte van Serenga en helemaal door tot de ijzige kou van Nortica. Onderweg maak je kennis met allerlei bijzondere dieren en beleef je de grootste avonturen in deze uiterst gedetailleerde themagebieden. Zo beleef je met het gehele gezin een dag om nooit meer te vergeten!

Voordelig naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Het is altijd al leuk om op avontuur te gaan in WILDLANDS, maar het wordt nog plezieriger als je met een flinke korting op bezoek kunt gaan in dit innovatieve dierenpark. Met het geld dat je bespaart kun je tijdens je verblijf genieten van een heerlijk hapje en drankje, zoek je een gave souvenir uit of kun je vaker terugkeren naar het prachtige park! Daarom vind je op Social Deal regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor WILDLANDS, zodat je voordelig een dagje uit kunt gaan met het hele gezin. Wanneer ga jij weer op wereldreis?

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?

Dieren Spotlijst : vind ze allemaal!

  • Olifanten 🐘 Kijk uit voor deze majestueuze reuzen in de olifantenvallei
  • Leeuwen 🦁 Zoek naar de koning van de jungle in de Serenga Savanne
  • Pinguïns 🐧 Vergeet niet een bezoek te brengen aan de pinguïns in Nortica
  • Neushoorns 🦏 Spot de imposante neushoorns tijdens je safari-avontuur.
  • Vlinders 🦋 Ontdek kleurrijke vlinders in het Jungola regenwoud
  • Apen 🦧 Kijk omhoog en zoek naar verscholen apen in de Apenruïne

De dieren & themagebieden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Alvast een voorproefje krijgen van wat je zoal te zien krijgt tijdens je bezoek? We nemen je graag in vogelvlucht mee langs de drie themagebieden en de diverse diersoorten die je hier gaat spotten:
Jungola
Verken Jungola in Wildlands Adventure Zoo Emmen en ontdek een wereld vol avontuur. Begin in de Vlindertempel, waar exotische vlinders je verwelkomen. Ontmoet Aziatische olifanten in de Olifantenvallei en bewonder kleurrijke vogels. Vaar de Rimbula River af per boot en kom dichtbij slingerapen, gibbons en olifanten. Betreed de Tropische kas Rimbula, waar maki’s en bonte vari’s je pad kruisen. Vergeet de Otterbeek niet, waar Aziatische dwergotters vol speelsheid ronddartelen in hun natuurlijke habitat. Een onvergetelijke reis vol ontdekkingen!
Serenga
Betreed Serenga in Wildlands Adventure Zoo Emmen: een gebied met verzengende hitte. Begin in het dogondorp met kameroenschapen, geiten, ezels en dwergmangoesten. Ga verder naar de Leeuwenberg, waar stoere leeuwen je in de gaten houden. Stap vervolgens in een oude truck voor een echte safari langs neushoorns, zebra’s, giraffen en meer. Ontmoet de bavianen in hun imposante arena. Bij Tweestryd wacht een verrassende achtbaanrace. Bezoek het Kifaru Ranger Station om als ranger de savannedieren te observeren. Verken een ontspoorde trein, omringd door kamelen en vicuñas. En sluit af in Animazia, een speelparadijs vol dieren en sensatie. Serenga: avontuur zonder grenzen!
Nortica
Stap binnen in Nortica, de wereld van ijzige kou in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Start je reis aan boord van de Arctic 1, een meeslepende 4D-simulator door de Poolgebieden vol dierenavontuur. Bij het Nortica Theater leer je over zeeleeuwen, terwijl Raccoon Creek je meeneemt naar een bosrijk domein van wasberen, stinkdieren en bevers. Ontdek het onderwaterleven in het Nortica Aquarium, met gladde haaien, kathaaien en gevlekte roggen uit Noordelijk Europa. Bezoek het Poolstation voor majestueuze ijsberen en levendige Humboldt-pinguïns, en bewonder hun gracieuze bewegingen.
Eten en drinken in WILDLANDS
Na alle avonturen kun je genieten van heerlijk eten bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Kies uit drie restaurants: Travellers’ Taste bij de entree met diverse gerechten, Rimbula Restaurant in de tropische jungle voor sushi en meer, en Momma’s Restaurant in Serenga voor hamburgers, snacks en meer. Voor ieder wat wils, waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Voordelig uit eten in de buurt van WILDLANDS

Wil je aan het eind van de dag buiten het park nog even rustig bijkomen en genieten van een heerlijk diner? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park!

Met korting overnachten in de buurt van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Zie je het niet zitten om vermoeid naar huis te rijden na een intensief dagje dierentuin? Dat begrijpen we goed! Via Social Deal overnacht je bij hotels in de buurt van WILDLANDS, mét aanzienlijke korting. Klinkt zo’n voordelige hotelovernachting je als muziek in de oren? Bekijk de actuele hoteldeals in de buurt van het park en scoor een overnachting tegen een onverslaanbare prijs!